Участь ЗШ № 5 в обласному конкурсі до Дня міжкультурного діалогу

На підтримку ініціативи Європейської Федерації міжкультурного навчання та з нагоди відзначення Дня міжкультурного діалогу молодь України має можливість продемонструвати громадянську активність і солідарність, справедливість і добро, привернути увагу місцевої громади до основної місії нашої діяльності - робити світ, в якому ми живемо, кращим.

Інтеграція України до Європейського освітнього простору передбачає не лише участь наших учнів в європейських освітніх програмах, подорожі української молоді до країн Євросоюзу та вивчення мов держав-членів ЄС. Така інтеграція також передбачає розуміння основних принципів, засад, на яких ґрунтується європейська освіта, участь молоді у житті громади, взаєморозуміння у суспільстві, взаємоповагу між культурами різних народів та поколінь.

З метою формування у дітей та молоді європейських цінностей, розуміння демократичних змін у суспільстві, розвиток толерантності та виховання почуття гордості за свій народ у підростаючого покоління Світловодська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 5 взяла участь в обласному конкурсі до Дня міжкультурного діалогу.

Участь Світловодської ЗШ № 5 в обласному конкурсі до Дня міжкультурного діалогу

Адміністрація ЗШ № 5

Кiлькiсть переглядiв: 241

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.